Left Weitershoppen
Ihre Bestellung

Ihr Warenkorb ist leer

Hogyan működik a karbonsemleges rendelés?

Az EcoCart egy jelölőnégyzet opció a fizetési folyamatban, és felajánlja, hogy néhány extra Ft-ot adjál hozzá rendelésedhez, hogy karbonsemleges legyen.

Amikor azt mondjuk, hogy a megrendelések „karbonsemlegesek” lesznek, az azt jelenti, hogy az EcoCart közreműködésével megszüntetjük, lefogjuk vagy más módon mérsékeljük a termékek gyártása és szállítása során keletkező szén-dioxid-kibocsátást a megrendelő ajtajáig.

A szén-dioxid-kibocsátás ellentételezése praktikus és hatékony módja az éghajlatváltozás hatásainak csökkentésének szél-, nap- és más megújuló energia projektek finanszírozásával.

EcoCart, Inc.

Kérdések és válaszok

Globális erdészeti projektek

Az EcoCart globális erdészeti projektről

Ez a portfólió számos erdészeti alapú szén-dioxid-kiegyenlítési projektet tartalmaz – az újraerdősítéstől a védelemig és a jobb erdőgazdálkodásig. Ezek a projektek a világ minden táján zajlanak Észak-Amerikában, Ázsiában, Afrikában és Dél-Amerikában. Ennek a portfóliónak a támogatásával olyan projekteket finanszírozhatsz, mint a McCloud River Conservation, Doe Mountain and Chestnut Mountain erdőgazdálkodás, Afognak Forest Conservation, Acre Amazon Rainforest Protection, Great Bear Rainforest Kanadában, Mai Ndombe Forst Protection Kongóban, Gola Rainforest Protection Sierra Leone-ban, és még sok más értékes és hatásos projekt. Ezzel a portfólióval több projektet támogathatsz a világ országaiban és közösségeiben.

Ismerd meg, hogy az EcoCart, milyen projekteket támogat az éghajlatváltozás elleni küzdelemben.

Tovább (English)

ELŐNYÖK

  • Csökkenti a légkörben lévő szén-dioxid mennyiségét azáltal, hogy védett fákat és növényeket biztosít világszerte, amelyek képesek elnyelni a szén-dioxidot a légkörből.

  • Biztonságos és védett élőhelyet biztosít a vadon élő állatok számára az egész világon azáltal, hogy fenntartható erdő- és fagazdálkodást folytat, amely csökkenti a vadon élő állatok élőhelyeinek pusztulását.

  • Természetes szűrőként védi a helyi vízkészletet, amely tiszta vizet biztosít a helyi közösségek számára.

  • Olyan projekteket támogat, amelyek munkát és oktatási lehetőséget biztosítanak a helyieknek.

Hitelesített karbon-szabvány

A 2005-ben alapított Verra globális vezető szerepet tölt be, amely segít leküzdeni a világ legnehezebb környezeti és társadalmi kihívásait azáltal, hogy olyan szabványokat dolgoz ki és kezel, amelyek segítik a magánszektort, az országokat és a civil társadalmat ambiciózus fenntartható fejlődési és éghajlat-politikai célok elérésében. A Verra globális szabványai és keretrendszerei kapocsként szolgálnak ahhoz, hogy a finanszírozást olyan nagy hatású tevékenységek felé irányítsák, amelyek napjaink legégetőbb környezetvédelmi problémáival foglalkoznak.