A jelenlegi gazdasági helyzet megnehezítheti a mindennapjaidat, így a Perfect Nails-nél szeretnék könnyebbé tenni az életedet. Válogass még a megszokottnál is vonzóbb áron gél lakk, géllakk szettjeik közül!

Most igazán megéri, hiszen szettben még olcsóbb!

Széles gél lakk választékunkból már 1790 Ft-tól megvásárolhatod kedvenc, minőségi termékeidet! Ha igazán előrelátó vagy, és még gazdaságosabb megoldásra törekszel, szerezd be vendégkedvenc árnyalatainkat tartalmazó gél lakk szettjeinket!

Újdonságok szuper áron

A tartós árcsökkenés nemcsak régi színeinket, hanem újdonságainkat is érinti, ráadásul a 4 és 8 ml-es kiszerelésekre egyaránt vonatkozik. Nagyszerűen hangzik, igaz? Frissítsd fel készletedet, és lepd meg magad néhány csodálatos árnyalatban pompázó gél lakkal vagy géllakk szettel!

Zsebeld be a nyár legtrendibb színeit!

Forrás: Perfect Nails

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás

Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

Frissített Design és Gyorsaság

Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

Tovább olvasás

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

Tovább olvasás

Canni hema free gel

Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól elérhetőek webáruházunkban a Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák! 

Tovább olvasás