Nem kérdés, hogy a sokszínű programsorozathoz és az izgalmas kalandokhoz különleges, stílusos megjelenés dukál, hiszen a fesztiválozás lényege, hogy magunk mögött hagyjuk a szürke hétköznapokat, és belevessük magunkat a felhőtlenül szabad életérzésbe. Ami a körmöket illeti, mi azt javasoljuk, hogy használjatok színes géllakkot, ami akár 3 hétig is tartós: karcolás- és lepattogzásmentes marad, így bőven kitart majd akkor is, ha egy hétig végig a Szigeten lesztek. A tuti választás az élénk színű LAQ X gél lakkok! Mivel használatához fedő fényzselé szükséges, keresve sem találhatnál tökéletesebbet a fesztiválestéken a Glow Top Gel, ami egy sötétben világító foszforeszkáló, pink és zöld színű, illetve egy színtelen, matt fény- és fedőzselét tartalmaz. Elképesztően fancy életérzés lesz, amikor a kezeddel neon fényben úszva táncolod végig kedvenc zenekarod koncertjét! Ráadásul akár makulátlan fényes vagy garantáltan matt, nem fényesedik vissza, és a bársonyos tapintása is hosszan megmarad.

Forrás: Perfect Nails

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

🎃 Halloween Akció 2024 🎃

🎃 Halloween Akció 2024 🎃

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy beszerezd kedvenc Crystal Nails gél lakkjaidat kedvezményes áron! Most fantasztikus ajánlatokkal várunk, hogy ragyogó körmökkel készülj az ősz legizgalmasabb időszakára.🗓 Akció érvényes: 2024. október 19-től november 3-ig, vagy amíg a készlet tart.Ne késlekedj, csapj...

Tovább olvasás

Glamour napok a Nail Shop üzletben

Glamour-napok a Nail Shop üzletben!

2024. október 10–13. között várnak a Glamour-napok, amikor 20% kedvezmény jár minden PERFECT NAILS és SARA BEAUTY SPA termékre. Szerezd be az ősz géllakk slágereit, trendi körömdíszítőit, válogass minőségi UV/LED-lámpáink között. A Glamour kuponokat személyesen szombathelyi üzletünkben tudod felhasználni: Nail...

Tovább olvasás

Mondj igent a csillogásra! – Őszi újdonságok

Mondj igent a csillogásra! – Őszi újdonságok

Bár elérkeztünk az őszi szezonhoz, ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod a csillogásról. Szerezd be te is az álommanikűrödhöz szükséges körömdíszítőket! Újdonságaink között megtalálod sellőporainkat három gyönyörű árnyalatban és a világos színekhez nagyszerűen passzoló körömdíszítő pelyheket.

Tovább olvasás

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás