Nem kérdés, hogy a sokszínű programsorozathoz és az izgalmas kalandokhoz különleges, stílusos megjelenés dukál, hiszen a fesztiválozás lényege, hogy magunk mögött hagyjuk a szürke hétköznapokat, és belevessük magunkat a felhőtlenül szabad életérzésbe. Ami a körmöket illeti, mi azt javasoljuk, hogy használjatok színes géllakkot, ami akár 3 hétig is tartós: karcolás- és lepattogzásmentes marad, így bőven kitart majd akkor is, ha egy hétig végig a Szigeten lesztek. A tuti választás az élénk színű LAQ X gél lakkok! Mivel használatához fedő fényzselé szükséges, keresve sem találhatnál tökéletesebbet a fesztiválestéken a Glow Top Gel, ami egy sötétben világító foszforeszkáló, pink és zöld színű, illetve egy színtelen, matt fény- és fedőzselét tartalmaz. Elképesztően fancy életérzés lesz, amikor a kezeddel neon fényben úszva táncolod végig kedvenc zenekarod koncertjét! Ráadásul akár makulátlan fényes vagy garantáltan matt, nem fényesedik vissza, és a bársonyos tapintása is hosszan megmarad.

Forrás: Perfect Nails

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

Mondj igent a csillogásra! – Őszi újdonságok

Mondj igent a csillogásra! – Őszi újdonságok

Bár elérkeztünk az őszi szezonhoz, ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod a csillogásról. Szerezd be te is az álommanikűrödhöz szükséges körömdíszítőket! Újdonságaink között megtalálod sellőporainkat három gyönyörű árnyalatban és a világos színekhez nagyszerűen passzoló körömdíszítő pelyheket.

Tovább olvasás

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás

Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

Frissített Design és Gyorsaság

Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

Tovább olvasás

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

Tovább olvasás