• CSÖKKENTSD AZ ALLERGIA KOCKÁZATÁT!
 • Irritáció és allergia minimalizálása érdekében

Az új „HEMA mentes” gél lakk család további 19 irritáló adalékanyag nélkül készült, így az allergiával küzdőknek is lehetővé teszik lakkzselé használatát, a tartós géllakkozást. Az allergiás bőrreakciók (pl.: ekcéma) esélyének csökkentésével, a HEMA mentes gél lakk természetesebb és biztonságosabb megoldást jelent a hagyományos gél lakkok összetevőire érzékenyeknek!

VÁSÁRLÁS →

Kinek ajánljuk?

 • A legmodernebb HEMA FREE gél lakkok megoldást kínálnak a műkörömanyagokra allergiásoknak, ekcémával, valamint az érzékeny körömmel és bőrrel rendelkezőknek! Egyre gyakoribb kívánalom, hogy a gél lakk minél természetesebb és adalékmentes összetevőkből épüljön fel, mellyel minimálisra csökkenthető az allergia kialakulásának kockázata.
 • Nem csak allergén-mentes tulajdonsága miatt lett a "jövő zseléje/gél lakkja!" Ajánljuk továbbá a 21.századi elkötelezett és tudatos vásárlóknak, akik elutasítják az állatkísérleteket és a vegán termékeket részesítik előnyben.

Előnyei:

 • HEMA és DI-HEMA és TPO mentes
 • 19 Toxin mentes (adalékanyag)
 • Vegán
 • Állatkísérlet-mentes
 • Csekély az irritáció és az ekcéma esélye
 • Kímélőbb és természetesebb körömápolás
 • Gyorsabban és jobban oldható (kb. 10 perc)
 • ÚJDONSÁG! Lehúzható Gél lakk alappal, pillanatok alatt eltávolítható
 • Szinte illatmentes
 • Profi szalonmunkára és otthoni használatra egyaránt 
 • Kiváló fedés, színintenzitás

Hema mentes géllak használata:

1. Körömelőkészítés: Kutikula feltolása bőrfeltoló-kaparóval. Finom szemcsés buffer vagy bolyhozó reszelő segítségével a köröm átreszelése, felbolyhozása. Legyen a teljes körömfelület matt! Por eltávolítása portalanító kefével.
2. HEMA FREE Prep körömelőkészítő folyadék használata. Ez a termék 4 az egyben tulajdonsággal bír: vízelvonó, zsírtalanító, fertőtlenítő, gombásodást megelőző hatású. (Erősen igénybevett körmöknél, szükség esetén Hema Free Primer tapadás elősegítő használata. Ez a termék erős tapadást biztosít körömhöz, viszont használatával sokkal kevésbé oldódik majd eltávolításkor. Így ez a lépés elhagyható.)
3. a) Hema Free Base Gel oldható géllakk alap felkenése. Köttetés: LED lámpában 1 perc, UV lámpában 3 perc.
VAGY
3. b) Peel Off Base lehúzható géllakk alap felkenése. Hagyd száradni 30 mp-ig!
4. Hema Free Gel Polish, vagyis Hema mentes géllak szín felkenése 1 réteg. Köttetés: LED lámpában 1 perc, UV lámpában 3 perc. Még 1 réteg Hema mentes géllakk szín felkenése, és ismételt köttetés a korábbival megegyezően.
5. Hema Free Top Gel géllak fényzselé felkenése. Köttetés: LED lámpában 1-1,5 perc, UV lámpában 3 perc. 
6. Gel Cleanser zselé fixálóval a géllak felületének áttörlése, a ragacsos réteg eltávolítása.

Figyelem: A géllakk kötése a LED/UV lámpa fényerejétől, a használati módjától és a felkent mennyiségtől függ! Vastag réteg elfolyhat, illetve nem köt át.

Hema mentes géllakk eltávolítása:

1. Leoldható géllak alap esetén: A géllakkról a fényzselét egy durvább szemcsézetű reszelővel mindig reszeld le. (FONTOS: a fényzselé nem oldódik!) A körmöket géllakk leoldó folyadékba kell áztatni. Speciális leoldó fóliába tekerve oldódik a legjobban. Bőrkaparó vagy narancsfa pálca segítségével távolítsd el a feloldott géllakk maradványokat. A körömfelület átpolírozása finom szemcsézetű buffer segítségével. A géllakk sokkal könnyebben oldható, ha nem használtunk Hema Free Primer tapadás elősegítőt, csak Hema Free Prep körömelőkészítőt!
2. Lehúzható géllakk alap esetén: ÚJDONSÁG: A legkíméletesebb és leggyorsabb géllakk eltávolítás, a „Peel Off Base”, vagyis a gumis lehúzható géllakk alap. Használatával extra gyors a géllakk eltávolítása és a színcsere. Nincs se oldás, se reszelés, csak le kell húzni a körömről. Ajánlott annak, aki gyakrabban és kíméletesebben szeretné cserélni körmein a színeket. Pár nap/1 hét után fellazul annyira, hogy körömszélektől indulva finoman felemelve lehúzható körömről. Gel Cleanser zseléfixálóval tisztítsd meg a körömfelületet az esetlegesen odatapadt géllakk maradványoktól. 

Perfect Tipp a HEMA FREE TERMÉKCSALÁDHOZ:

A Perfect Nails Hema mentes géllakk rendszernek külön Hema mentes előkészítője (HEMA FREE PREP, HEMA FREE PRIMER), alapja (HEMA FREE BASE GEL/HEMA FREE PEEL OFF BASE), és fedője (HEMA FREE TOP) is van, a teljesen vegán és Hema mentesség érdekében. A Hema mentes géllakkok nagy előnye, hogy kifejezetten gyorsan és jól oldhatók, színfedésük tökéletes. A teljes Hema mentes géllakk család együttes használatával minimálisra csökkenthető az allergia valószínűsége a körmösnél és a vendégnél egyaránt. Professzionális szalonmunkára és otthoni körömápolásra egyaránt alkalmas! Szerezd be mind!

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás

Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

Frissített Design és Gyorsaság

Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

Tovább olvasás

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

Tovább olvasás

Canni hema free gel

Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól elérhetőek webáruházunkban a Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák! 

Tovább olvasás