Ha némi kétséged is lett volna afelől, hogy a piros a hónap színe, nézz csak szét egy kicsit magad körül, és azonnal bizonyosságot nyer, ha beköszönt a december, akkor minden (vagy legalábbis majdnem minden) piros színben pompázik. Az adventi kalendáriumok és a különféle karácsonyi dekorációk, de ilyenkor kerülnek elő a szekrény mélyéről a piros színű, karácsonyi csúnya pulcsik, a pihe-puha kötött ruhák, a piros harisnyák és természetesen a hagyományos vagy a csillogós piros körömlakkok és gél lakkok is.

Hosszú évszázadok óta a piros a karácsony tradicionális színe. Bár feltűnik mellette még a zöld és az arany is, mégis a téli ünnepek legmeghatározóbb színe a piros és annak minden árnyalata. Ez az év többi napján is igazán népszerű, nagyon dögös, nagyon nőies szín – mondhatni – egyike a legtöbbször kért árnyalatoknak. Kezdő és tapasztaltabb manikűrösök is bátran ajánlják olyan vendégeiknek, akik olykor tanácstalanabbak a megfelelő színt illetően, de azoknak is, akik szeretnek mindenben (még a színválasztásban is) manikűrösük tanácsára hagyatkozni. Egy piros manikűrrel nem nagyon lehet melléfogni sem a hétköznapokban, sem ünnepi alkalmakkor. A szürke, borús késő őszi, kora téli napokba színt, életet, ragyogást visz egy piros gél lakk, míg az ünnepnapok fényét csak emeli egy-egy igényesen kidolgozott, ízléses piros manikűr.

A karakteres bordó is jó választás

Azok, akik túlzásnak érzik a mézeskalács, hóember, télapó, csillag, karácsonyfa motívumokkal díszített körmöket, és az ünnepek közeledtével valami egyszerűbbre, letisztultabbra vágynak, számukra is jó választás egy tündöklően szép piros manikűr. Aki idén úgy dönt, hogy a tematikus körömfestés helyett csupán egy hangsúlyos ünnepi színt választ, annak ajánljuk a The Red Classics sorozatunkból a Red Grape fantázianevű árnyalatot, ami egy mély, mégis selymesen karakteres, egy testes vörösborra emlékeztető árnyalat.

Perfect Nails

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás

Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

Frissített Design és Gyorsaság

Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

Tovább olvasás

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

Tovább olvasás

Canni hema free gel

Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól elérhetőek webáruházunkban a Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák! 

Tovább olvasás