Üvegszálas Fiber építő zselé – viszlát, töredezett körmök!

A sokoldalúan felhasználható üvegszálas alapzseléink hosszú ideje nagy népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében. Méltán, hiszen a Fiber építő zseléknek számos előnyös tulajdonságuk van. Könnyen és gyorsan lehet ezekkel a speciális építő zselékkel dolgozni, plusz pont pedig, hogy már nem csak 15 ml kiszerelésben, hanem praktikus 8 ml változatban is elérhetőek.

A megújult, In Vogue dizájnnal felturbózott Fiber alapzselék nyolcféle árnyalatban kaphatóak, a tejfehér változat például remek választás akkor, ha nem csak egy jó alapot szeretnél, hanem trendi színezett zseléként használod, így kihagyva a gél lakk lépéseit. Nem is szükséges más csak egy jó fedőzselé akár fényes vagy matt változatban.

Mitől olyan különleges a Fiber Gel Vitamine?

A legegyszerűbben úgy tudnánk elmagyarázni, hogy ez egy olyan műköröm építő alapzselé, ami – nevéből adódóan – nem csak E - B5 vitaminnal táplálja a természetes körmöket, de üvegszállal erősíti is azokat. Mivel üvegszálat tartalmaz ezért nagyon jó és masszív alapot, valamint erős tartást ad, így ideális választás akkor is, ha picit hosszabb körmök építésére használnád. Ez az építő zselé önmagában éppúgy alkalmazható, mint ahogy egy plusz géllakk réteggel is. Általában a kiválasztott géllakkot elég csupán egy-két rétegben felkenned, mert a megfelelő alap igazán élénk fedést ad a színes géllakkoknak.

Építő zselé E- és B5-vitaminnal

Köztudott, hogy a vitaminhiány egyik markáns jele, hogy a körmök gyengévé, töredezetté válnak. Éppen ezért is fontos, hogy megfelelően ápoljuk töredezett körmeinket. Az E-vitamin nem csak erősíti a körömlemezeket, de a körömágyat is ápolja, valamint serkenti a természetes köröm növekedését is. Azok a műköröm alapanyagok, amik E-vitamint is tartalmaznak regenerálják a repedezett körmöket és a kutikulát is. A B5-vitamin nem csak az egészséges, szép bőr és haj vitaminja, de a körömé is. A papírvékonyságú körömvégek egyik legjobb ellenszere a B5-vitamin. Töltsd fel a körmöket az üvegszál erejével, mely tégelyes kiszerelésben is elérhető. Ezért ajánljuk a vékony, törékeny, gyenge körmökre a bombabiztos tartásért.

VÁSÁRLÁS

Legfrissebb bejegyzések