Nyáron mindenki megérdemli a pihenést, és talán nincs is csodálatosabb nyaralási helyszín, mint egy idilli trópusi üdülőhely. Az utazásnak meg kell adni a módját, mégpedig olyan gyönyörű körmökkel, melyek a strandolást is bírni fogják. Nézzük, melyik népszerű úti célhoz melyik Perfect Nails szín illik a leginkább!

Bahamák – a búvárok paradicsoma

Az Atlanti-óceán nyugati felén található trópusi üdülőhelyre több okból utazik az ember – elsősorban a kellemes, meleg éghajlat, a strandok szépsége és elérhetősége, illetve a tenger gyümölcsein alapuló gasztronómia miatt. Kiválóan alkalmas búvárkodásra és különböző vízi sportok űzésére, amihez a tenger csodálatos árnyalatait megidéző LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Deep Lake X120 - Lagoon gél lakkunkat ajánljuk.

Dominika – a Karib-tenger ékköve

Fehér homokos part, buja pálmafák és lenyűgöző naplemente? Punta Cana a környék leglátogatottabb strandja, melyet egy gyönyörű korallzátony ölel körbe. Ha vendéged szívesen búvárkodna, utóbbi lenyűgöző világának felfedezéséhez nem is ajánlhatnál jobbat, mint a LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Shrimp Cocktail X034 - Coral árnyalatát!

Seychelle-szigetek – a legszebb strandok

A távoli paradicsom gyönyörű pálmafákkal, buja, zöld erdőkkel, fehér homokos partokkal és türkizkék óceánnal vonzza a turistákat. Sőt, sokan úgy gondolják, hogy a világ legszebb strandjai is itt találhatóak. Ha vendéged ide látogat, a LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Neon Kiwi X022 - It's Juicy neonos árnyalata tökéletesen passzolni fog a napsütötte, kánikulai napokhoz. 

MEGNÉZEM: Coral Gél Lakk szett

Cikk szerzője:

Zsoldos Ágnes

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás

Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

Frissített Design és Gyorsaság

Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

Tovább olvasás

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

Tovább olvasás

Canni hema free gel

Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól elérhetőek webáruházunkban a Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák! 

Tovább olvasás