Nyáron mindenki megérdemli a pihenést, és talán nincs is csodálatosabb nyaralási helyszín, mint egy idilli trópusi üdülőhely. Az utazásnak meg kell adni a módját, mégpedig olyan gyönyörű körmökkel, melyek a strandolást is bírni fogják. Nézzük, melyik népszerű úti célhoz melyik Perfect Nails szín illik a leginkább!

Bahamák – a búvárok paradicsoma

Az Atlanti-óceán nyugati felén található trópusi üdülőhelyre több okból utazik az ember – elsősorban a kellemes, meleg éghajlat, a strandok szépsége és elérhetősége, illetve a tenger gyümölcsein alapuló gasztronómia miatt. Kiválóan alkalmas búvárkodásra és különböző vízi sportok űzésére, amihez a tenger csodálatos árnyalatait megidéző LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Deep Lake X120 - Lagoon gél lakkunkat ajánljuk.

Dominika – a Karib-tenger ékköve

Fehér homokos part, buja pálmafák és lenyűgöző naplemente? Punta Cana a környék leglátogatottabb strandja, melyet egy gyönyörű korallzátony ölel körbe. Ha vendéged szívesen búvárkodna, utóbbi lenyűgöző világának felfedezéséhez nem is ajánlhatnál jobbat, mint a LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Shrimp Cocktail X034 - Coral árnyalatát!

Seychelle-szigetek – a legszebb strandok

A távoli paradicsom gyönyörű pálmafákkal, buja, zöld erdőkkel, fehér homokos partokkal és türkizkék óceánnal vonzza a turistákat. Sőt, sokan úgy gondolják, hogy a világ legszebb strandjai is itt találhatóak. Ha vendéged ide látogat, a LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Neon Kiwi X022 - It's Juicy neonos árnyalata tökéletesen passzolni fog a napsütötte, kánikulai napokhoz. 

MEGNÉZEM: Coral Gél Lakk szett

Cikk szerzője:

Zsoldos Ágnes

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

🎃 Halloween Akció 2024 🎃

🎃 Halloween Akció 2024 🎃

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy beszerezd kedvenc Crystal Nails gél lakkjaidat kedvezményes áron! Most fantasztikus ajánlatokkal várunk, hogy ragyogó körmökkel készülj az ősz legizgalmasabb időszakára.🗓 Akció érvényes: 2024. október 19-től november 3-ig, vagy amíg a készlet tart.Ne késlekedj, csapj...

Tovább olvasás

Glamour napok a Nail Shop üzletben

Glamour-napok a Nail Shop üzletben!

2024. október 10–13. között várnak a Glamour-napok, amikor 20% kedvezmény jár minden PERFECT NAILS és SARA BEAUTY SPA termékre. Szerezd be az ősz géllakk slágereit, trendi körömdíszítőit, válogass minőségi UV/LED-lámpáink között. A Glamour kuponokat személyesen szombathelyi üzletünkben tudod felhasználni: Nail...

Tovább olvasás

Mondj igent a csillogásra! – Őszi újdonságok

Mondj igent a csillogásra! – Őszi újdonságok

Bár elérkeztünk az őszi szezonhoz, ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod a csillogásról. Szerezd be te is az álommanikűrödhöz szükséges körömdíszítőket! Újdonságaink között megtalálod sellőporainkat három gyönyörű árnyalatban és a világos színekhez nagyszerűen passzoló körömdíszítő pelyheket.

Tovább olvasás

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás