50% OFF
Vásárolj három terméket, a legolcsóbbat féláron kapod!
Más kedvezménnyel nem összevonható.

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy nagyon időszerű volt már, hogy beköszöntsön a nyár. A hosszú borús, sötét, hideg hónapok után végre itt a hamisítatlan jó idő, és vele együtt megérkeztek a fantasztikus nyári körömtrendek is. Szerencsére az előttünk álló szezon vegyesen tartogat extravagáns körömfestési megoldásokat és visszafogottabb körmös trendeket is. Íme, egy kis ízelítő, amiből nem csak a szakemberek, de mindenki más is meríthet ötleteket.

A VERY PERI MÉG MINDIG BEFUTÓ

Azok, akik rendszeresen olvassák a blogbejegyzéseinket, biztosan emlékeznek arra az év eleji cikkre, amiben a 2022-es év színének választott very perit mutattuk be a nagyközönségnek. Ez az egyedire kevert, kicsit futurisztikus szín a kék nyugalmát ötvözi a vörös dinamikusságával. Ha szeretsz minden körülmény között megfelelni az éppen aktuális divathullámoknak, ha szereted a lilás színeket, ezzel az árnyalattal idén nyáron nem foghatsz mellé.

LUXUS MÁRVÁNYHATÁS

A márvány, illetve a márványhatás nem csak a lakberendezésben tarol, de a manikűrtrendekben is előkelő helye van. Egyszerre természetes mégis luxus érzetet kelt, karakteres és időtlen. Matt feketével, arannyal, illetve a réz árnyalataival remekül kombinálhatóak márványos színek, ha tökéletes összhatásra törekszel.

SOKOLDALÚ DÍSZÍTŐPELYHEK

Egy nyári körömtrend sem lenne teljes, ha nem ejtenénk néhány szót remek körömdekorálási megoldásokról is. A díszítő pelyhek nagy előnye, hogy különféle színkombinációkon használva más és más hatást érhetünk el általuk. Ha akarod, sejtelmesen opálos vagy tündöklően csillogó lesz a végeredmény.

ROMANTIKUS ÉS NAGYON NŐIES KÖRMÖK

A nőies megjelenés szerelmeseinek is kedvez az előttünk álló nyári szezon. A romantika és a természetes szépség jegyében jöhetnek a nőies, játékos körömszínek, a virágminták, a pasztell árnyalatok. Ha nem feltétlen a körmeiddel akarod magadra vonni a figyelmet, ám szeretsz a megjelenésed apró részleteire is odafigyelni, ezek között a körömtrendek között érdemes nézelődnöd.

NEON ÉS NUDE ÁRNYALATOK TÖKÉLETES ÖSSZHANGJA

Jó ideje már nem telik el úgy nyár, hogy a különféle vibráló, erőteljes neon színek ne kerülnének be a nyári körömtrendek közé. Ilyentájt még az is kipróbál egy-két ilyen géllakot, aki egyébként alapból az év többi időszakában elutasító a harsány színekkel szemben. Nekik üzenjük, hogy ha nem találnak kedvükre való neon színeket, ha kicsit soknak érzik a hatást, választhatnak neonos pasztell árnyalatokat, vagy hogy némileg tompítsanak a sugárzó neon árnyalatokon, kombinálhatják ezeket lágy nude színekkel is.

HÓFEHÉR KÖRMÖK NAPBARNÍTOTT BŐR MELLÉ

Ugyan egyesek unalmasnak gondolhatják a sima fehér géllakkokat, ebben az alapszínben több van, mint azt sokan gondolnák. Egy kis rafinériával, különleges díszítőmegoldásokkal máris mutatósabbá tehető, ráadásul nagyon szépen mutat a ragyogó napbarnított bőr mellett.

Forrás: Perfect Nails

Legfrissebb bejegyzések