Nem volt ez másképp velünk sem, így legújabb Future Sporty fantázianévre hallgató géllakk szettünket a tavaszi-nyári divathéten látott, neon színű sportruházatok ihlették.

A NYÁRI NEON MANIKŰR ASZEZON KEDVENC KIEGÉSZÍTŐJE

A neon színeket lehet kedvelni vagy sem, egy biztos, a fülledt nyári napokon még azok is szeretnek egy-két neon kiegészítőt kipróbálni, akik amúgy idegenkednek az ilyen rikító árnyalatoktól. És miért ne lehetne a legtutibb nyári kiegészítő egy csodálatos, figyelemfelkeltő nyári manikűr vagy pedikűr neon színekkel megbolondítva? A neon színek azért is olyan közkedveltek nyaranta, mert ezek a bohém árnyalatok remekül passzolnak a szezon fürdőruhadivatjához is, ráadásul még a legvisszafogottabb stílusba is némi csavart, egyediséget visznek. Plusz pont a neon színeknek, hogy az egyenletesen, szépen lebarnult bőr csak még jobban kiemeli ezeket a harsány árnyalatokat.

Forrás: Perfect Nails

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás

Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

Frissített Design és Gyorsaság

Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

Tovább olvasás

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

Tovább olvasás

Canni hema free gel

Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól elérhetőek webáruházunkban a Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák! 

Tovább olvasás