Függetlenül attól, hogy hetedhét országra szóló esküvőre készülsz, vagy szolid családi összejövetelre, de akkor is, ha nem készülsz frigyre lépni, csak manikűrösként inspirációkat gyűjtenél, érdemes tovább olvasnod.

Előttünk a tavaszi-nyári esküvőszezon, amikor minden szem a házasulandókra szegeződik. Főképp a menyasszonyokra, akik amúgy is szeretnek ilyenkor a figyelem középpontjában lenni. Nincs ez másképp azon a bizonyos nagy napon sem, midőn is tökéletes megjelenésükkel igyekeznek felhívni magukra a figyelmet. Mondhatni már fél siker, ha megvan álmaik esküvői ruhája, de emellett célszerű a részletekkel is törődniük. Az esküvői smink, a frizura és természetesen a manikűr éppolyan fontos, így a következőkben néhány divatos esküvői manikűrtippet mutatunk.

2022-ES ESKÜVŐI MANIKŰRTRENDEK

  • Egy francia manikűrrel nem lehet hibázni.
    Örök klasszikusa az esküvői körömtrendeknek, méltán, hiszen egyszerre nyújt elegáns, mégis szolid megjelenést. Népszerűsége hosszú évek óta töretlen menyasszonyok és manikűrösök körben egyaránt.
  • Francia manikűr felturbózva.
    Azoknak, akik mégis többre vágynának egy visszafogott francia manikűrnél, azt ajánljuk, bátran kísérletezzenek különféle körömdíszítőkkel, például csillogó strasszköves megoldásokkal. Igazából nincs kőbe vésett szabály a francia manikűrök dekorálását illetően, mert már minimális díszítéssel is pazar lesz az összhatás. Strasszokkal, gyöngyökkel, flitterekkel és csillámló körömlakkokkal bármikor megbolondítható egy egyszerűbb manikűr is.
Babyboomer a színátmenetek szerelmeseinek
A francia manikűr modernebb, némileg extravagánsabb alternatívája a babyboomer. A műkörmösöknél az egyik leggyakrabban kért technika, mert végtelen variációjával mindenki találhat az egyéniségéhez, a stílusához jól passzoló színátmenetet.
    Természetes hatású, rövidebb körömformák
    Bár sokáig hódítottak a sátortető-formájú esküvői körmök, mára eléggé háttérbe szorultak, és helyüket inkább a természetesebb körömformák vették át. A mandula, az enyhén lekerekített szélű vagy ovális körmök, a szögletes formák nem csak praktikusabbak az extra hosszú körmöknél, de jobban is mutatnak a nagy napon.
      Hódító nude árnyalatok
      Az egyszerűség, a letisztult megjelenés hívei a nude körömlakkokra, azokon belül is a romantikusabb, nőiesebb géllakk árnyalatokraszavaznak. A fehér, a pink és a bézses színek nagy kedvencek, és remekül illenek az esküvői színpaletta többi tónusához is.

        Minimalista minták
        Akik nincsenek odáig a feltűnő körömdekorációkért, a minimalizmus jegyében választhatják, hogy teljesen puritán körmükre apró, szinte alig észrevehető mintákat festetnek, például masnit, szívet vagy egy aprócska virágot.

        Perfect Nails

        Legfrissebb bejegyzések