Hamarosan itt a tavasz, újdonságainkat tekintve pedig ezúttal is izgalmas Perfect Nails termékekkel készültünk. Vadonatúj, élénk árnyalatú HEMA FREE géllakkok, pasztell árnyalatokban pompázó Color Rubber Base Gel-ek, Red Classics és Black & White Duo szettünk színei pedig már 4 ml-es kiszerelésben is beszerezhetőek. Nagyszerűen hangzik, igaz?

HEMA FREE Gél Lakkok

Csempéssz egy kis vidámságot a körmeidre is! Megérkeztek HEMA mentes gél lakk családunk legújabb tagjai 11 új, élénk színben! Ekcémával, allergiával küzdő műkörmösöknek és vendégeiknek egyaránt megoldást jelenthetnek, szalonmunkára és otthoni használatra is alkalmasak. Melyik életteli, vibráló árnyalat nem hiányozhat a Te készletedből sem?

Color Rubber Base Gel - Színezett alapzselék

Az alap, ami sosem hagy cserben! Ha Te is úgy gondolod, hogy a Color Rubber Base Gel-ekből még mindig nem elég, elhoztuk Neked a színezett alapzselék minimalista, pasztell, milky árnyalatait! Szeretnéd még gyorsabbá tenni a színcserét? Legközelebb elég lesz a clear rétegig visszareszelned a felületet, ha húzol egy réteg Builder Rubber Base Gel-t a szín alá. Szerezd be az elsők között!

PERFECT NAILS ÚJDONSÁGOK

Cikk szerzője:

Zsoldos Ágnes

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás

Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

Frissített Design és Gyorsaság

Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

Tovább olvasás

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

Tovább olvasás

Canni hema free gel

Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól elérhetőek webáruházunkban a Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák! 

Tovább olvasás