Fontos tudnivaló: A körömápolásnak sokkal több része van, mint a körömápoló olaj mindennapi használata. A körmeink minden egyes nap kivannak téve különféle káros hatásoknak. Kézmosás, tisztítószerek, kézfertőtlenítő – csak néhány példa!

Fontos megértened, hogyan rétegezheted a körömkezeléseidet, hogy megfelelően védjenek a sérülések ellen és helyreállítsák az esetleges károkat. Most lebontjuk, hogyan építhetsz fel egy körömápolási rutint, amely önállóan helyre tudja állítani a köröm keratint, vagy helyreállítja és megerősíti a körmeidet.

OPI Repair mode

A körömjavításhoz rétegezd a termékeket így:

1. lépés: OPI Repair Mode™ A körömápolási rutinodat kezdd azzal, hogy egy réteget felviszel a tiszta, fedetlen körmeidre. Ez a forradalmi formula a Szabadalmaztatott Ulti-Plex Technológiával™ rendelkezik, amely behatol a köröm felszínébe, és belülről épít új kötelékeket.

2. lépés: OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil  Finomít és táplál, vigyél fel egy cseppet a körmöd és a körömágyad területére, majd masszírozd be. Ez a kulcsa az egészséges bőrnek és körömágyaknak. Ismételd meg mindkét lépést naponta kétszer fedetlen körmökön 6 napig a maximális hatékonyság érdekében.

OPI Nail Envy

A körömjavításhoz és megerősítéshez rétegezd a termékeket így:

1. lépés: OPI Repair Mode™ Vigyél fel egy réteget tiszta, fedetlen körmökre.

2. lépés: OPI Nail Envy® Vigyél fel 2 réteget Nail Envy®-ből, Tri-Flex Technology™-vel, egy folyékony pajzzsal, ami megerősíti a körmöt rétegképző erővel, valamint biotint, kalciumot, és A, C, E-vitaminokat tartalmaz.  

3 lépés: OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil Amikor a körmeid megszáradtak, vigyél fel egy cseppet a körömágy területére, majd masszírozd be.

OPI körömápolók 

Forrás: OPI

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás

Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

Frissített Design és Gyorsaság

Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

Tovább olvasás

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

Tovább olvasás

Canni hema free gel

Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól elérhetőek webáruházunkban a Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák! 

Tovább olvasás