Ha vendéged visszafogott eleganciára vágyik, a Natural Colours Gél Lakk Szett Válogatásunkkal nem nyúlhatsz mellé! Hallottál már a lagom kifejezésről, ami annyit tesz: ’nem túl kevés, nem túl sok, pont jó’? A Natural Colours színeit is éppen ez a lagom életérzés jellemzi.

2023 a naturális, természetes körmök éve!

Tudtad, hogy a nude körmök igazi jolly jokerek? Sosem mennek ki a divatból, hiszen esetükben nem kell attól tartani, hogy túlságosan feltűnővé válsz. Szolid alkalmakra is tökéletesek, bátran viselheted őket elegánsabb munkakörnyezetben is. Ráadásul a pasztellszínek remekül igazíthatók a különböző bőrtípusokhoz, így mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illőt. Gél lakk szett válogatásunk színei örök kedvenc árnyalatok, bármelyik évszakban bátran választhatod őket.

Dobd fel virágos matricákkal!

Ezek az egyszerre elegáns és kifinomult nude árnyalatok rövidebb körmökön is nagyszerűen mutatnak, különböző díszítésekkel kifejezetten figyelemfelkeltővé teheted őket. Ha nincs ötleted, hogy mivel kombinálnád szívesen, válaszd 3D Bloom vagy Lovely Words körömmatricánkat!

Trendi megjelenés – In Vogue Design & X-ecset

Natural Colours Gél Lakk Szett Válogatásunkat az In Vogue külső jellemzi, vagyis géllakkjainkat olyan egyedi kialakítású üvegekben kaphatod meg, amelyek nemcsak dögös külsővel rendelkeznek, de egyenes vonalaik miatt a szalonmunkát is könnyebbé teszik. A gyönyörűen pigmentált, krémesen lágy gél lakkok felkenésekor legyezővé nyíló X-ecsetünk lesz a segítségedre, mely tökéletesen illeszkedik a körömágy ívéhez. Ugord át a Gél Lakk Fázist! című cikkünkben praktikus 8 ml-es változatban is elérhető, megújult, In Vogue dizájnnal felturbózott Fiber építő zseléinkről olvashatsz, melyekhez nem is szükséges más, csak egy jó fedőzselé. 

Irány a Gél Lakk szett

Cikk szerzője:

Zsoldos Ágnes

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás

Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

Frissített Design és Gyorsaság

Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

Tovább olvasás

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

Tovább olvasás

Canni hema free gel

Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól elérhetőek webáruházunkban a Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák! 

Tovább olvasás