Perfect Nails Miss BonBon gél lakk szett

Engedj a csábításnak, és válaszd az ősz legtrendibb színeit!

Ősszel nemcsak a ruházatunk színe változik, hanem a körmöké is. Ez viszont nem jelenti azt, hogy minden évben csak a hagyományos, jól megszokott árnyalatokhoz kell ragaszkodnod. Két lélegzetelállító, páratlanul szexi kollekciónkban az őszi fashion trendek jelennek meg. Darabjaik önmagukban is mutatósak, de remekül ki is egészíthetik egymást. Te milyen izgalmas színösszeállítást készítenél belőlük?

Miss Bonbon és Mr Bonbon

Legszebb őszi színeinket a finomabbnál finomabb édességek ihlették, nem véletlen, hogy szinte érzed az ízüket a szádban, mikor dolgozol velük. Természetesen nem hiányozhat a szettből a bordó árnyalat, mely az ősz legvarázslatosabb színei közé tartozik. Megállja a helyét a lazább hétköznapokon, de különleges alkalmakra is remek választás. Mon Chéri gél lakk +014 néven keresd nálunk ezt a páratlanul gyönyörű színt!

A krémfehér mellett a világosbarna színek is hódítanak ősszel. Önmagukban rendkívül elegánsak, de természetesen feldobhatod őket valamilyen körömnyomdával vagy körömmatricával is. Az olyan csodálatos színekkel, mint a Soft Caramel +099 gél lakk és a Cocoa Trüffle +082 gél lakk képtelenség mellé nyúlni, csak tudj választani közülük. Vendéged inkább egy sötétbarna árnyalatra vágyik? Kend fel körmeire Crunchy Roll +102 fantázianevű gél lakkunkat, mellyel egy perc alatt leveheted a lábáról.

Kísérletezz a kollekciók színeinek kombinálásával is!

Ha a vendégeid azt kérik tőled, hogy kápráztasd el őket valamilyen igazán trendi, őszi manikűrrel, vedd elő Miss Bonbon vagy Mr Bonbon géllakk szettünket, és kezdődhet is az alkotás. Bár ezek az árnyalatok önmagukban is csodálatosan mutatnak, engedd szabadjára a fantáziádat, mert egymással is remekül kombinálhatóak. Inspirálódj ötleteinkből, és kísérletezz bátran!

Vendéged inkább a természetesség híve? A nude színekhez minden évszakban bátran nyúlhatsz. Frosted Almond +073 fantázianevű gél lakkunk csodálatosan mutat a körmökön. Szeretnéd egy kicsit különlegesebbé tenni? Kombináld sötétebb árnyalatokkal, és igazán csábító lesz a végeredmény. A bordó mellett például Dark Desire +038 nevű fekete géllakkunkkal is remekül feldobhatod a körmöket.

Ősszel sem tudsz lemondani sokak kedvencéről, a rózsaszínről? Ne aggódj, mert nem is kell! Válaszd Raspberry Crush +085 nevű színünket, mely önmagában is meseszép, de egy olyan világosabb, hűvösebb tónusú árnyalattal kombinálva, mint az Ivory Cream +081 különösen szemet gyönyörködtető látvány.

A lila szín csodálatos, ráadásul számos izgalmas árnyalatban díszítheti vendégeid körmét. Igyekeztünk mindenkinek a kedvében járni, és legújabb kollekciónkhoz egy sötétebb, Parfé +013 és egy világosabb, Milka Waffle +104 fantázianevű gél lakk színt is megálmodtunk. Gyönyörűen mutatnak önmagukban, de bevállalósabb vendégeknek remekül kombinálhatod őket egymással. Ezt a párosítást a férfiak is imádni fogják a hölgyeken!

Szólj hozzá

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.