Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy nagyon időszerű volt már, hogy beköszöntsön a nyár. A hosszú borús, sötét, hideg hónapok után végre itt a hamisítatlan jó idő, és vele együtt megérkeztek a fantasztikus nyári körömtrendek is. Szerencsére az előttünk álló szezon vegyesen tartogat extravagáns körömfestési megoldásokat és visszafogottabb körmös trendeket is. Íme, egy kis ízelítő, amiből nem csak a szakemberek, de mindenki más is meríthet ötleteket.

A VERY PERI MÉG MINDIG BEFUTÓ

Azok, akik rendszeresen olvassák a blogbejegyzéseinket, biztosan emlékeznek arra az év eleji cikkre, amiben a 2022-es év színének választott very perit mutattuk be a nagyközönségnek. Ez az egyedire kevert, kicsit futurisztikus szín a kék nyugalmát ötvözi a vörös dinamikusságával. Ha szeretsz minden körülmény között megfelelni az éppen aktuális divathullámoknak, ha szereted a lilás színeket, ezzel az árnyalattal idén nyáron nem foghatsz mellé.

LUXUS MÁRVÁNYHATÁS

A márvány, illetve a márványhatás nem csak a lakberendezésben tarol, de a manikűrtrendekben is előkelő helye van. Egyszerre természetes mégis luxus érzetet kelt, karakteres és időtlen. Matt feketével, arannyal, illetve a réz árnyalataival remekül kombinálhatóak márványos színek, ha tökéletes összhatásra törekszel.

SOKOLDALÚ DÍSZÍTŐPELYHEK

Egy nyári körömtrend sem lenne teljes, ha nem ejtenénk néhány szót remek körömdekorálási megoldásokról is. A díszítő pelyhek nagy előnye, hogy különféle színkombinációkon használva más és más hatást érhetünk el általuk. Ha akarod, sejtelmesen opálos vagy tündöklően csillogó lesz a végeredmény.

ROMANTIKUS ÉS NAGYON NŐIES KÖRMÖK

A nőies megjelenés szerelmeseinek is kedvez az előttünk álló nyári szezon. A romantika és a természetes szépség jegyében jöhetnek a nőies, játékos körömszínek, a virágminták, a pasztell árnyalatok. Ha nem feltétlen a körmeiddel akarod magadra vonni a figyelmet, ám szeretsz a megjelenésed apró részleteire is odafigyelni, ezek között a körömtrendek között érdemes nézelődnöd.

NEON ÉS NUDE ÁRNYALATOK TÖKÉLETES ÖSSZHANGJA

Jó ideje már nem telik el úgy nyár, hogy a különféle vibráló, erőteljes neon színek ne kerülnének be a nyári körömtrendek közé. Ilyentájt még az is kipróbál egy-két ilyen géllakot, aki egyébként alapból az év többi időszakában elutasító a harsány színekkel szemben. Nekik üzenjük, hogy ha nem találnak kedvükre való neon színeket, ha kicsit soknak érzik a hatást, választhatnak neonos pasztell árnyalatokat, vagy hogy némileg tompítsanak a sugárzó neon árnyalatokon, kombinálhatják ezeket lágy nude színekkel is.

HÓFEHÉR KÖRMÖK NAPBARNÍTOTT BŐR MELLÉ

Ugyan egyesek unalmasnak gondolhatják a sima fehér géllakkokat, ebben az alapszínben több van, mint azt sokan gondolnák. Egy kis rafinériával, különleges díszítőmegoldásokkal máris mutatósabbá tehető, ráadásul nagyon szépen mutat a ragyogó napbarnított bőr mellett.

Forrás: Perfect Nails

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás

Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

Frissített Design és Gyorsaság

Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

Tovább olvasás

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

Tovább olvasás

Canni hema free gel

Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól elérhetőek webáruházunkban a Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák! 

Tovább olvasás