Függetlenül attól, hogy hetedhét országra szóló esküvőre készülsz, vagy szolid családi összejövetelre, de akkor is, ha nem készülsz frigyre lépni, csak manikűrösként inspirációkat gyűjtenél, érdemes tovább olvasnod.

Előttünk a tavaszi-nyári esküvőszezon, amikor minden szem a házasulandókra szegeződik. Főképp a menyasszonyokra, akik amúgy is szeretnek ilyenkor a figyelem középpontjában lenni. Nincs ez másképp azon a bizonyos nagy napon sem, midőn is tökéletes megjelenésükkel igyekeznek felhívni magukra a figyelmet. Mondhatni már fél siker, ha megvan álmaik esküvői ruhája, de emellett célszerű a részletekkel is törődniük. Az esküvői smink, a frizura és természetesen a manikűr éppolyan fontos, így a következőkben néhány divatos esküvői manikűrtippet mutatunk.

2022-ES ESKÜVŐI MANIKŰRTRENDEK

 • Egy francia manikűrrel nem lehet hibázni.
  Örök klasszikusa az esküvői körömtrendeknek, méltán, hiszen egyszerre nyújt elegáns, mégis szolid megjelenést. Népszerűsége hosszú évek óta töretlen menyasszonyok és manikűrösök körben egyaránt.
 • Francia manikűr felturbózva.
  Azoknak, akik mégis többre vágynának egy visszafogott francia manikűrnél, azt ajánljuk, bátran kísérletezzenek különféle körömdíszítőkkel, például csillogó strasszköves megoldásokkal. Igazából nincs kőbe vésett szabály a francia manikűrök dekorálását illetően, mert már minimális díszítéssel is pazar lesz az összhatás. Strasszokkal, gyöngyökkel, flitterekkel és csillámló körömlakkokkal bármikor megbolondítható egy egyszerűbb manikűr is.
Babyboomer a színátmenetek szerelmeseinek
A francia manikűr modernebb, némileg extravagánsabb alternatívája a babyboomer. A műkörmösöknél az egyik leggyakrabban kért technika, mert végtelen variációjával mindenki találhat az egyéniségéhez, a stílusához jól passzoló színátmenetet.
  Természetes hatású, rövidebb körömformák
  Bár sokáig hódítottak a sátortető-formájú esküvői körmök, mára eléggé háttérbe szorultak, és helyüket inkább a természetesebb körömformák vették át. A mandula, az enyhén lekerekített szélű vagy ovális körmök, a szögletes formák nem csak praktikusabbak az extra hosszú körmöknél, de jobban is mutatnak a nagy napon.
   Hódító nude árnyalatok
   Az egyszerűség, a letisztult megjelenés hívei a nude körömlakkokra, azokon belül is a romantikusabb, nőiesebb géllakk árnyalatokraszavaznak. A fehér, a pink és a bézses színek nagy kedvencek, és remekül illenek az esküvői színpaletta többi tónusához is.

    Minimalista minták
    Akik nincsenek odáig a feltűnő körömdekorációkért, a minimalizmus jegyében választhatják, hogy teljesen puritán körmükre apró, szinte alig észrevehető mintákat festetnek, például masnit, szívet vagy egy aprócska virágot.

    Perfect Nails

    Legfrissebb bejegyzések

    ÖSSZES

    Arany hullámok esküvőre. OPI

    Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

    Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

    Tovább olvasás

    Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

    Frissített Design és Gyorsaság

    Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

    Tovább olvasás

    Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

    Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

    Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

    Tovább olvasás

    Canni hema free gel

    Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák!

    Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól elérhetőek webáruházunkban a Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák! 

    Tovább olvasás