Imádsz a figyelem középpontjában lenni? Legújabb Celebration Gél Lakk Szettünkkel, mely az igazi karácsonyi és szilveszteri fő színeket foglalja egy készletbe – utóbbinál megteremtve az igazi „party feeling” hangulatot –, nem nyúlhatsz mellé! Körömlakk szettünk multisize glittereket tartalmaz, vagyis a kisebb-nagyobb csillámok együttes játékával gondoskodik arról, hogy igazán különleges legyen a végeredmény. 

Celebration gél lakk szett

BESZERZEM

LacGel LaQ X Gél Lakk - Mistletoe X100 - Celebration

Szívesen eltérnél a klasszikus piros karácsonyi körmöktől? Ha vendéged a visszafogott manikűr szerelmese, válaszd ezt a gyönyörű bordós-bronzos géllakkot, ami csillogó effektjeinek köszönhetően önmagában is remekül mutat. Ha a többi ujjra egyszínű lakkot választasz, igazán szemet gyönyörködtető lesz a végeredmény.

LacGel LaQ X Gél Lakk - Midnight Kiss X101 - Celebration

A kék szín nyugalmat sugároz, így tökéletes választás a meghitt ünnepi időszakra. Ősszel és télen az egyre sötétebb árnyalatokhoz nyúlunk, melyeket még különlegesebbé tehetsz némi ezüsttel és fehérrel. Válaszd bátran, és varázsold el vendégeidet is! Van már ötleted, hogy Te milyen körömdíszítési technikát választasz mellé?

LacGel LaQ X Gél Lakk - Ho Ho Ho X102 - Celebration

Az arany és a piros mellett a zöld is a karácsony színe, mégis viszonylag kevesen választják a körmökön. Kísérletező kedvű vagy, és szívesen kipróbálnád? Válaszd műkörmös szettünk rendkívül elegáns smaragdzöld árnyalatát, melyet még különlegesebbé tehetsz, ha a többi ujjra aranyszínű lakkot választasz mellé. Viseld körmeiden magabiztosan, és zsebeld be az elismerő bókokat!

LacGel LaQ X Gél Lakk - New Year's Eve X103 - Celebration

A piros szín kedvelői ősszel szívesen fordulnak a sötétebb, kicsit mélyebb árnyalatok felé. Nekik szeretnénk kedveskedni ezzel a bordóba hajló, csodálatos árnyalatú gél lakkal, mely kiváló választás akár az ünnepekre is. Ez a gyönyörű, csillámos körömlakk remekül megállja a helyét önmagában, nem szükséges mellé körömdíszítés.

LacGel LaQ X Gél Lakk - Just Be Claus X104 - Celebration

A lila az egyik legkülönlegesebb szín, ennek ellenére sokan ódzkodnak tőle. Te sem rajongsz különösebben a liláért? Érdemes kivételt tenned: légy merész, és válaszd bátran, mert ez az igazán vadító, élénk lila színű géllakk garantáltan vonzza a tekinteteket. Valld be, hogy Te sem tudsz neki ellenállni!

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás

Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

Frissített Design és Gyorsaság

Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

Tovább olvasás

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

Tovább olvasás

Canni hema free gel

Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól elérhetőek webáruházunkban a Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák! 

Tovább olvasás