Top Brands

CANNI
CANNI
Jelenleg az OPI több mint 100 országban elérhető, és a professzionális termékek teljes választékát kínálja, beleértve a körömkezeléseket, befejező termékeket, testápolókat, manikűr-/pedikűrtermékeket, reszelőket, szerszámokat és akrilokat.
OPI
Venalisa A Venalisa gél lakk család a CANNI gyár népszerű gél lakkjaival együttműködve készült, de kedvezőbb áron. Ez a termékcsalád a prémium minőségű CANNI gél lakkok kiegészítője.
Venalisa
Akik követni akarják az alapanyag trendeket és folyamatosan fejlődni szeretnének a technikákban, nekik biztos választás a Crystal Nails újdonságai és továbbképzései.
Crystal Nails
Claresa brand
CLARESA
A Perfect Nails megbízható anyagai rengeteg kéz- és lábápoló szakember munkáját könnyítik meg. Figyelünk vásárlóink, partnereink igényeire, saját fejlesztésű anyagaink piacvezetők a szakmában.
PERFECT NAILS
DARICH
A Moyra közel 20 éve van jelen a magyar és a nemzetközi piacon kiemelkedő minőségű, folyamatosan bővülő termékpalettával.
Moira
Moonbasa Nails
Diamond Nails Több, mint egy évtizede működik sikeresen a műkörmös és kozmetikai cikkek piacán.
Diamond Nails
A Gimap  egy olaszországi cég, amely 1950 óta gyárt kiváló minőségű kézi ollót és vágószerszámokat.
GIMAP
Szilágyi műhely Pedikűr és manikűr szerszámok széles választéka.
Szilágy workshop
KALLOS COSMETICS A többgenerációs családi vállalkozás 1978 óta. XXI. századi színvonalú termékeket kínál, egyedülállóan kedvező áron.
KALLOS COSMETICS
Tudtad, hogy az Anaconda Professional kozmetikumok gyártásának története egészen 1983-ig nyúlik vissza, amikor létrehozták az ANACONDA márkát?  „Együtt szépítünk” – 1983 óta a kozmetikusok szolgálatában
Anaconda
YUNSEY PROFESSIONAL
Eurostil Fodrászati hajkefék, fésűk és egyéb kiegészítők Spanyolország egyik legnagyobb gyártójától.
EuroStil
ISMERKEDJEN MEG A SARA BEAUTY SPA TERMÉSZETES KOZMETIKUMOKKAL  AJÁNDÉKOZZA MEG TESTÉT-LELKÉT KÉNYEZTETŐ MASSZÁZS, WELLNESS ÉS SPA KEZELÉSEKKEL!
Sara Beauty Spa