Nyáron mindenki megérdemli a pihenést, és talán nincs is csodálatosabb nyaralási helyszín, mint egy idilli trópusi üdülőhely. Az utazásnak meg kell adni a módját, mégpedig olyan gyönyörű körmökkel, melyek a strandolást is bírni fogják. Nézzük, melyik népszerű úti célhoz melyik Perfect Nails szín illik a leginkább!

Bahamák – a búvárok paradicsoma

Az Atlanti-óceán nyugati felén található trópusi üdülőhelyre több okból utazik az ember – elsősorban a kellemes, meleg éghajlat, a strandok szépsége és elérhetősége, illetve a tenger gyümölcsein alapuló gasztronómia miatt. Kiválóan alkalmas búvárkodásra és különböző vízi sportok űzésére, amihez a tenger csodálatos árnyalatait megidéző LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Deep Lake X120 - Lagoon gél lakkunkat ajánljuk.

Dominika – a Karib-tenger ékköve

Fehér homokos part, buja pálmafák és lenyűgöző naplemente? Punta Cana a környék leglátogatottabb strandja, melyet egy gyönyörű korallzátony ölel körbe. Ha vendéged szívesen búvárkodna, utóbbi lenyűgöző világának felfedezéséhez nem is ajánlhatnál jobbat, mint a LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Shrimp Cocktail X034 - Coral árnyalatát!

Seychelle-szigetek – a legszebb strandok

A távoli paradicsom gyönyörű pálmafákkal, buja, zöld erdőkkel, fehér homokos partokkal és türkizkék óceánnal vonzza a turistákat. Sőt, sokan úgy gondolják, hogy a világ legszebb strandjai is itt találhatóak. Ha vendéged ide látogat, a LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Neon Kiwi X022 - It's Juicy neonos árnyalata tökéletesen passzolni fog a napsütötte, kánikulai napokhoz. 

MEGNÉZEM: Coral Gél Lakk szett

Cikk szerzője:

Zsoldos Ágnes

Legfrissebb bejegyzések