A tejfehér anyagok rendkívül népszerűek az utóbbi időszakban, de mi a különbség köztük, mi mindenre is lehet ezeket az anyagokat használni, és melyik anyagot válasszuk az adott technikához?

Az oroszoknál az első helyen!

A tejfehér anyagok rendkívül népszerűek az utóbbi időszakban, de mi a különbség köztük, mi mindenre is lehet ezeket az anyagokat használni, és melyik anyagot válasszuk az adott technikához?

A két új tejfehér építő zselénk rendkívül sokrétűen használható, és az apró különbségek kihasználásával ideális társunkká válhatnak.

A Milky White Soft egy hideg fehér, kicsit lágyabb állagú, önterülő zselé, ezáltal tökéletesen használható reszelésmentes technikákhoz. Nagyon gyorsan és könnyen terül, pillanatok alatt felveszi a kívánt formát, rövidebb és közepes hosszúságú körmökhöz ideális.

A Latte White Zselé szintén hideg fehér színű, kicsit sűrűbb állagú, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb körmökre, nagyobb anyagmennyiséget tudjunk felvinni anélkül, hogy a zselé elfolyna a helyéről.

Tejfehér teli köröm

A teljes körmöt építhetjük vagy tölthetjük tejfehér anyaggal, így kihasználva az anyagok azon tulajdonságát, hogy a kutikula mellett vékonyítva szépen elhalványodik, a vastagabb részeken tökéletesen fed, így eltakarja a természetes szabadszél vonalát.

Tejfehér teli köröm  A teljes körmöt építhetjük vagy tölthetjük tejfehér anyaggal, így kihasználva az anyagok azon tulajdonságát, hogy a kutikula mellett vékonyítva szépen elhalványodik, a vastagabb részeken tökéletesen fed, így eltakarja a természetes szabadszél vonalát.

Babyboomer

A babyboomer lágyabb változata esetén visszafogott, tejfehér zselét használunk a szabadszél területén, és erre mossuk rá a körömágy színű anyagot, így egy gyönyörű természetes színhatást kapunk. Baby Boomer még mindig hódít! című cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb információkat erről a színátmenetet képző technikáról.

Glitter ombre

A tejfehér zselé mellé gyönyörűen mutatnak a csillámok és a közöttük kialakított színátmenet igazán gyönyörű, visszafogott, mégis látványos hatást fog létrehozni. A csillám tetejére elmosott tejfehér anyag sejtelmes csillogást hoz létre, a fehér tetejére elmosott csillám pedig határozottabb csillogó körmöket fog eredményezni.

Latte ombre

A tejfehér anyagot géllakk színekkel vagy színes zselékkel kombinálva rendkívül érdekes latte ombre hatást hozhatunk létre. Választhatunk világos pasztellszíneket vagy élénkebb pigmentált színeket, tökéletesen kihasználhatjuk a tejfehér anyagok speciális tulajdonságát a lágyabb pigmentáltsággal, a színátmenetet könnyedén létrehozhatjuk.

Tejfehér francia

A visszafogottabb fehér színt francia körmöknél is bátran választhatjuk, így egy természetes francia hatást hozhatunk létre, ahol a fehér nem vakítóan krétafehér, de mégis jól fedő, hideg fehér szabadszélt kaphatunk. Ápolt és természetes hatás kedvelőinek ideális.

Tejfehér körömágy

Extrém hatás, mégis rendkívül látványos, amikor a körömágy hosszabbítást nem cover, hanem tejfehér anyaggal alakítjuk ki. A tejfehér építő zselék erre tökéletesen alkalmasak, hiszen a mosolyvonal területén tökéletesen fednek, a kutikula irányába elmosva pedig könnyen kialakíthatjuk az átmenetet.

A tejfehér anyagok igazán jól kihasználhatóak a szalonmunka során, rendkívül jól párosíthatóak krómporokkal, unikornis porokkal, sellőporokkal és mindenképpen próbáljuk ki a hagyományos fényzselék mellett matt fedőkkel is.

Szerző:

Darabos Évi

Szólj hozzá

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.