Töredező, lemezes körmök? Így erősítsd meg egy életre!

Töredező, lemezes körmök? Így erősítsd meg egy életre!

Sokfajta port ismerhetünk a munkánk során, a Hardener powder azonban egy olyan multifunkcionális kiegészítő anyag, amelyet mindenki tökéletesen ki tud használni a munkája során. Miben lesz neked is a segítségedre?

Extra erős tapadás

A Hardener powder a zseléréteg aljára süllyed le, így speciális, erős kötést hoz létre a körömlemez és a zselé között, ezáltal szuper erős tapadást eredményez a problémás, felválásra hajlamos körmökön is.

Erős, törésálló köröm

A Hardener powder a zselében erősebb szerkezetet alakít ki, ezáltal az elkészült köröm erősebb, keményebb, kevésbé rugalmas lesz, így a gyenge, törésre-hajlásra hajlamos körmök is több hétig tartósak lehetnek.

Sűrűbb állag

A Hardener powdert zselébe keverve az állagát sűrűbbé tehetjük, így a folyékonyabb vagy melegben folyékonyabbá váló zselék kevésbé folynak el, jobban megtartják a formájukat, így magasabb, szebb C-ívet készíthetünk.

Villámgyors ombre

A Hardener por a felületen szárazabb, rusztikus felületet képez, amelyen a géllakkokat egyszerűen és gyorsan tudjuk elmosni, ezáltal csoda szép, színazonos ombrét tudunk létrehozni akár 1 réteg lakkzselével is.

 

Ombre Fusion gél lakk szett

 

Milyen anyaggal használhatod?

A Hardener port használhatjuk építő zselékkel (például Cool Protein Gel, Extreme Whitening gel, Build&Fill zselé), alapozó zselével (például Bond Gel, Hardener Gel) vagy ecsetes építő zselékkel (például Elastic gel, Fiber gel).

Hogyan használd?

  • Szórd a Hardener powdert a felvitt zselébe még köttetés előtt, akár 2-3 menetben is, közben folyamatosan ellenőrizheted, hogy mennyi port vesz fel a zseléd. Köttetés után távolítsd el puha kefével a felesleges port.
  • A Hardener powdert keverd hozzá a kiválasztott zseléhez, így kialakíthatod a neked megfelelő sűrűséget.
  • Készíts vékony alapréteget alapozó zselével, köttetés előtt vékonyan szórd bele a Hardener powdert. Köttetés után puha kefével távolítsd el a felesleges port, majd vidd fel az első géllakk színt, Ombre ecsettel mosd el a felületen. Köttetés előtt vékonyan szórj bele Hardener port, köttetés után puha kefével távolítsd el a felesleges port. Ismételd meg a többi kiválasztott színnel. Az utolsó szín felvitele után fedd a körmöt 2 réteg fényzselével, az első réteget maximum 15 másodpercig köttessük, a második réteget teljesen köttessük ki.

A Hardener por tehát rendkívül sokoldalú, jól kihasználható segítséget nyújt a mindennapi munkánk vagy akár versenyzés során is. Az oroszoknál az első helyen! című cikkünkben két új tejfehér építő zselénkről olvashatsz, melyek a Hardener porhoz hasonlóan szintén sokrétűen használhatóak.

Cikk szerzője:

Darabos Évi

Szólj hozzá

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.