Mindenki tudja, hogy a cél állapot megtestesítői a hosszú, erős körmök. Azonban eljutni a kívánt pontig, mielőtt a körmök egyenetlenül letörnének, sokkal nehezebb feladat, mint ahogy mondják.

  1. Fektess be egy puha reszelőbe!

Lehet, hogy hallottál már arról, hogy az üvegreszelők a jövő, de bár szépek, hosszabb ideig tartanak és könnyen tisztíthatók, érdemes befektetni egy "puha" reszelőbe. Azt javasoljuk, hogy válassz egy 240-es felületű reszelőt, hogy sima végeredményt érj el, és megelőzd a körmök szakadását vagy szétválását.

  1. Próbálj ki Biotin kiegészítőt. Tanulmányok azt mutatják, hogy a könnyen töredező és leváló köröm problémája Biotin hiányra utalhat. Egészítsd ki az étrendedet egy plusz adag elengedhetetlen B-vitaminnal, a Biotinnal.

      1. Üdvözöld köröm-növekedést és erősítést segítő hősödet, a Nail Envy-t! Különleges formulánk hidrolizált búzaprotein-t és kalciumot tartalmaz, hogy serkentsük a növekedést. Ajánljuk, hogy vigyél fel két réteget a csupasz körmeidre, majd minden második napon egy újabb réteget a legjobb eredmény érdekében. Egy hét után távolítsd el, majd kezd újra. Ezek az extra védelmi rétegek vastagabbá teszik a vékony köröm érzését is.
      2. Vásárolj egy 4 oldalú polírt. Ez a zseniális eszköz simává teszi a körömlemezt, összehozva a köröm felszínét, hogy erősebbé váljon.
      3. Perfekt módon állj neki a körömcsiszolásnak. Oda-vissza mozdulatokkal csak töredezést okozol, ezért mindig egy irányba csiszolj, hosszú, gyors, de óvatos mozdulatokkal. Ajánljuk, hogy a külső szélről indulj és haladj a középpont felé.
      4. Még ha nincs is időd egy teljes manikűrre, a hidratáló és erősítő alapozó felvitele megakadályozza a köröm leválását és gyengülését. Ajánljuk, hogy a szokásos alapozót cseréld le egy réteg Natural Nail Strengthenerre, amely segít megerősíteni a körmeidet. VÁSÁROLJ OPI KÖRÖMERŐSÍTŐT
      5. Cseréld ki a körömlakklemosódat az Expert Touch Lacquer Removerre. Ez a kíméletes lemossák még a legsötétebb lakkokat is, anélkül, hogy kiszárítaná a körmöket. Az erős lakklemosókban található acetonnal megviselheted a törékeny körmöket és szinte azonnal kiszáríthatod őket - ami leválást, töredezést és a csúnya fehér foltokat eredményez. VÁSÁROLJ OPI EXPERT TOUCH LACQUER REMOVER-t
      6. Figyelj az étrendedre, erős köröm sok vitamint és ásványi anyagot igényel. Fontolóra veheted, hogy több fehérjét (hús, hal, lencse), biotint (tojás, lazac, földimogyoró), cinket (zöldbab, kesudió) és vasat (spenót, marhahús) viszel be az étrendedbe.
      7. Győződj meg róla, hogy a körmeid megfelelő alakúak a kezedhez, ahogy hagyod őket nőni. A köröm formájának követnie kell a körömágy alakját a könnyebb erősödés és növekedés érdekében.
      8. Emlékezz rá: Egészséges kutikula egyenlőek egészséges köröm. Ne tépd, ne vágd és ne manipuláld a kutikulát semmilyen módon. Használd a ProSpa Nail + Cuticle Oil-t naponta, hogy helyreállítsd, tápláld és hidratáld. Száraz, törékeny körmök csak repedést és lepattogzást eredményeznek.



    Forrás: opi.com

Legfrissebb bejegyzések