Tudtad? Hogyan nevezzem? Elastic Hard, avagy Rubber Base Gel?

Tudtad? Hogyan nevezzem? Elastic Hard, avagy Rubber Base Gel?

A piacot meghódító rubber base gel, avagy rugalmas, elasztikus ecsetes alapzselé a Perfect Nails portfóliójában lassan 7 éve jelen van, sőt mára azzal is büszkélkedhetünk, hogy clear változata, az ELASTIC HARD védjegyzett termékünkké vált.

Miért nevezzük így?

Fontosnak tartottuk, hogy elnevezésében egyértelművé tegyük a műkörmösök számára, hogy a szakmában már közismertté vált Rubber Base Gel funkcióit Elastic Gel termékcsaládunk, mind az Elastic Hard, Elastic Cover, Elastic Color Base Gel-ek is teljesmértékben betöltik a jelenlegi trendeket. Azaz alaprétegként is működik, tökéletesen kitölti a körömbarázdákat, ezáltal sima felületet biztosít, bombabiztos tapadását pedig egyenesen imádják körmöseink. Színezett verzióival pedig az erősített gél lakkozás bizonyos lépései megspórolhatóak, C ív létrehozásával bombabiztos köröm készíthető vele villámgyorsan, sőt kisebb építésre is alkalmasak.

Mi a különbség kedvenc alapzseléink között? Olvasd el cikkünket! Elastic vs. Fiber Base Gel, hidd el a vendégeid is a minőséget és a biztos alapot választják!

Nem véletlenül állnak best seller listánk élén clear, cover és pink árnyalatai, ezért is tartottuk fontosnak, hogy mikor szükségetek van erre a termékünkre, nyugodtan keressétek az Elastic Base Gel termékcsaládunk tagjait, hiszen ők is a Rubber Base Gel kategóriába tartoznak.

Válogass kedvedre folyamatosan bővülő árnyalatainkból!

Forrás: Perfect Nails

Szólj hozzá

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.