A piacot meghódító rubber base gel, avagy rugalmas, elasztikus ecsetes alapzselé a Perfect Nails portfóliójában lassan 7 éve jelen van, sőt mára azzal is büszkélkedhetünk, hogy clear változata, az ELASTIC HARD védjegyzett termékünkké vált.

Miért nevezzük így?

Fontosnak tartottuk, hogy elnevezésében egyértelművé tegyük a műkörmösök számára, hogy a szakmában már közismertté vált Rubber Base Gel funkcióit Elastic Gel termékcsaládunk, mind az Elastic Hard, Elastic Cover, Elastic Color Base Gel-ek is teljesmértékben betöltik a jelenlegi trendeket. Azaz alaprétegként is működik, tökéletesen kitölti a körömbarázdákat, ezáltal sima felületet biztosít, bombabiztos tapadását pedig egyenesen imádják körmöseink. Színezett verzióival pedig az erősített gél lakkozás bizonyos lépései megspórolhatóak, C ív létrehozásával bombabiztos köröm készíthető vele villámgyorsan, sőt kisebb építésre is alkalmasak.

Mi a különbség kedvenc alapzseléink között? Olvasd el cikkünket! Elastic vs. Fiber Base Gel, hidd el a vendégeid is a minőséget és a biztos alapot választják!

Nem véletlenül állnak best seller listánk élén clear, cover és pink árnyalatai, ezért is tartottuk fontosnak, hogy mikor szükségetek van erre a termékünkre, nyugodtan keressétek az Elastic Base Gel termékcsaládunk tagjait, hiszen ők is a Rubber Base Gel kategóriába tartoznak.

Válogass kedvedre folyamatosan bővülő árnyalatainkból!

Forrás: Perfect Nails

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás

Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

Frissített Design és Gyorsaság

Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

Tovább olvasás

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

Tovább olvasás

Canni hema free gel

Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól elérhetőek webáruházunkban a Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák! 

Tovább olvasás