Fontos tudnivaló: A körömápolásnak sokkal több része van, mint a körömápoló olaj mindennapi használata. A körmeink minden egyes nap kivannak téve különféle káros hatásoknak. Kézmosás, tisztítószerek, kézfertőtlenítő – csak néhány példa!

Fontos megértened, hogyan rétegezheted a körömkezeléseidet, hogy megfelelően védjenek a sérülések ellen és helyreállítsák az esetleges károkat. Most lebontjuk, hogyan építhetsz fel egy körömápolási rutint, amely önállóan helyre tudja állítani a köröm keratint, vagy helyreállítja és megerősíti a körmeidet.

OPI Repair mode

A körömjavításhoz rétegezd a termékeket így:

1. lépés: OPI Repair Mode™ A körömápolási rutinodat kezdd azzal, hogy egy réteget felviszel a tiszta, fedetlen körmeidre. Ez a forradalmi formula a Szabadalmaztatott Ulti-Plex Technológiával™ rendelkezik, amely behatol a köröm felszínébe, és belülről épít új kötelékeket.

2. lépés: OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil  Finomít és táplál, vigyél fel egy cseppet a körmöd és a körömágyad területére, majd masszírozd be. Ez a kulcsa az egészséges bőrnek és körömágyaknak. Ismételd meg mindkét lépést naponta kétszer fedetlen körmökön 6 napig a maximális hatékonyság érdekében.

OPI Nail Envy

A körömjavításhoz és megerősítéshez rétegezd a termékeket így:

1. lépés: OPI Repair Mode™ Vigyél fel egy réteget tiszta, fedetlen körmökre.

2. lépés: OPI Nail Envy® Vigyél fel 2 réteget Nail Envy®-ből, Tri-Flex Technology™-vel, egy folyékony pajzzsal, ami megerősíti a körmöt rétegképző erővel, valamint biotint, kalciumot, és A, C, E-vitaminokat tartalmaz.  

3 lépés: OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil Amikor a körmeid megszáradtak, vigyél fel egy cseppet a körömágy területére, majd masszírozd be.

OPI körömápolók 

Forrás: OPI

Legfrissebb bejegyzések