Perfect Nails Color Rubber Base Gel

Kápráztasd el vendégeidet a legújabb trendszínekkel!

Hamarosan itt a tavasz, újdonságainkat tekintve pedig ezúttal is izgalmas Perfect Nails termékekkel készültünk. Vadonatúj, élénk árnyalatú HEMA FREE géllakkok, pasztell árnyalatokban pompázó Color Rubber Base Gel-ek, Red Classics és Black & White Duo szettünk színei pedig már 4 ml-es kiszerelésben is beszerezhetőek. Nagyszerűen hangzik, igaz?

HEMA FREE Gél Lakkok

Csempéssz egy kis vidámságot a körmeidre is! Megérkeztek HEMA mentes gél lakk családunk legújabb tagjai 11 új, élénk színben! Ekcémával, allergiával küzdő műkörmösöknek és vendégeiknek egyaránt megoldást jelenthetnek, szalonmunkára és otthoni használatra is alkalmasak. Melyik életteli, vibráló árnyalat nem hiányozhat a Te készletedből sem?

Color Rubber Base Gel - Színezett alapzselék

Az alap, ami sosem hagy cserben! Ha Te is úgy gondolod, hogy a Color Rubber Base Gel-ekből még mindig nem elég, elhoztuk Neked a színezett alapzselék minimalista, pasztell, milky árnyalatait! Szeretnéd még gyorsabbá tenni a színcserét? Legközelebb elég lesz a clear rétegig visszareszelned a felületet, ha húzol egy réteg Builder Rubber Base Gel-t a szín alá. Szerezd be az elsők között!

PERFECT NAILS ÚJDONSÁGOK

Cikk szerzője:

Zsoldos Ágnes

Szólj hozzá

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.