Hogyan lehet gyorsabban megszárítani a körömlakkot?

Hogyan lehet gyorsabban megszárítani a körömlakkot?

Sikerült két réteg lakkot felvinned a körmeidre, és nincs foltosodás a lakkban. Most már csak annyi a dolgod, hogy nyugodtan ülj egy helyben, és várj, amíg a körömlakk megszárad.:D 

De amikor emaileket kell írni, gyerekekeért kell menni, és az embernek tovább kell szaladnia, nem engedheti meg magának, hogy sokáig szabadon legyen a kéz. Ezért összegyűjtöttük szakértőinket, hogy megosszák velünk, hogyan lehet a körmöket gyorsabban szárítani, anélkül, hogy lepattogna.

opi körömlakk

Válassz a megfelelő árnyalat közül!

Tudtad, hogy vannak olyan árnyalatok, amelyek gyorsabban száradnak, mint mások? Ha villámgyors manikűrre vágysz, akkor a csillogó színek száradnak a leglassabban, míg a sárga körömlakk a leglassabb, mert a pigment részecskéi nagyobbak.

OPI Drip dry

Próbáld ki az OPI Drip Dry körömlakk szárító cseppjeit!

Manikűrözés után várj néhány percet, majd cseppents egy-két cseppet az OPI Drip Dry körmös lakk szárító cseppjeiből minden körömre. Öt percen belül tökéletes manikűröd lesz, ami nem kenődik el, ráadásul az ápoló hatása is fantasztikus.

 

Hajszárító

Próbáld ki a hajlakkot vagy a hajszárítót!

A hajszárító nemcsak a hajad szárítására használható, hanem a körmeidet is gyorsan megszáradtathatod vele hideg fokozatra állítva. Csak várj 30 másodpercet, mielőtt ezt megtennéd, hogy elkerüld a felületi sérüléseket.

 

OPI rapidry

Érdemes beruházni egy gyors száradású fedőlakkra, mint például az OPI RapiDry fedőlakkra, amely felgyorsítja a körmök száradási folyamatát, erősíti és védelmet nyújt nekik. A körmök tartósságára, sárgulásmentes ragyogására és magas fényességére számíthatsz.

Szerző

OPI

Szólj hozzá

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.