Az ünnepi szezon közeledtével itt az ideje felfrissíteni a körmöd stílusát a legújabb téli trendekkel. A Crystal Nails most bemutatja legújabb téli termékeit, amelyek garantáltan elvarázsolnak téged.

Az új kollekcióban találhatsz extra fényes zseléket, rubber base árnyalatokat és téli témájú díszítőelemeket. Ezek a termékek segítenek abban, hogy a körmöd új szintre emeld, és ragyogóan indulj neki az ünnepi idénynek.

Nézd meg most a legfrissebb téli újdonságokat a Crystal Nails oldalán, és készülj fel, hogy a téli szezonban is lenyűgöző körmökkel ragyogj!

MEGNÉZEM→

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás

Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

Frissített Design és Gyorsaság

Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

Tovább olvasás

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

Tovább olvasás

Canni hema free gel

Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól elérhetőek webáruházunkban a Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák! 

Tovább olvasás