• CSÖKKENTSD AZ ALLERGIA KOCKÁZATÁT!
  • Irritáció és allergia minimalizálása érdekében

Az új „HEMA mentes” gél lakk család további 19 irritáló adalékanyag nélkül készült, így az allergiával küzdőknek is lehetővé teszik lakkzselé használatát, a tartós géllakkozást. Az allergiás bőrreakciók (pl.: ekcéma) esélyének csökkentésével, a HEMA mentes gél lakk természetesebb és biztonságosabb megoldást jelent a hagyományos gél lakkok összetevőire érzékenyeknek!

VÁSÁRLÁS →

Kinek ajánljuk?

  • A legmodernebb HEMA FREE gél lakkok megoldást kínálnak a műkörömanyagokra allergiásoknak, ekcémával, valamint az érzékeny körömmel és bőrrel rendelkezőknek! Egyre gyakoribb kívánalom, hogy a gél lakk minél természetesebb és adalékmentes összetevőkből épüljön fel, mellyel minimálisra csökkenthető az allergia kialakulásának kockázata.
  • Nem csak allergén-mentes tulajdonsága miatt lett a "jövő zseléje/gél lakkja!" Ajánljuk továbbá a 21.századi elkötelezett és tudatos vásárlóknak, akik elutasítják az állatkísérleteket és a vegán termékeket részesítik előnyben.

Előnyei:

  • HEMA és DI-HEMA és TPO mentes
  • 19 Toxin mentes (adalékanyag)
  • Vegán
  • Állatkísérlet-mentes
  • Csekély az irritáció és az ekcéma esélye
  • Kímélőbb és természetesebb körömápolás
  • Gyorsabban és jobban oldható (kb. 10 perc)
  • ÚJDONSÁG! Lehúzható Gél lakk alappal, pillanatok alatt eltávolítható
  • Szinte illatmentes
  • Profi szalonmunkára és otthoni használatra egyaránt 
  • Kiváló fedés, színintenzitás

Hema mentes géllak használata:

1. Körömelőkészítés: Kutikula feltolása bőrfeltoló-kaparóval. Finom szemcsés buffer vagy bolyhozó reszelő segítségével a köröm átreszelése, felbolyhozása. Legyen a teljes körömfelület matt! Por eltávolítása portalanító kefével.
2. HEMA FREE Prep körömelőkészítő folyadék használata. Ez a termék 4 az egyben tulajdonsággal bír: vízelvonó, zsírtalanító, fertőtlenítő, gombásodást megelőző hatású. (Erősen igénybevett körmöknél, szükség esetén Hema Free Primer tapadás elősegítő használata. Ez a termék erős tapadást biztosít körömhöz, viszont használatával sokkal kevésbé oldódik majd eltávolításkor. Így ez a lépés elhagyható.)
3. a) Hema Free Base Gel oldható géllakk alap felkenése. Köttetés: LED lámpában 1 perc, UV lámpában 3 perc.
VAGY
3. b) Peel Off Base lehúzható géllakk alap felkenése. Hagyd száradni 30 mp-ig!
4. Hema Free Gel Polish, vagyis Hema mentes géllak szín felkenése 1 réteg. Köttetés: LED lámpában 1 perc, UV lámpában 3 perc. Még 1 réteg Hema mentes géllakk szín felkenése, és ismételt köttetés a korábbival megegyezően.
5. Hema Free Top Gel géllak fényzselé felkenése. Köttetés: LED lámpában 1-1,5 perc, UV lámpában 3 perc. 
6. Gel Cleanser zselé fixálóval a géllak felületének áttörlése, a ragacsos réteg eltávolítása.

Figyelem: A géllakk kötése a LED/UV lámpa fényerejétől, a használati módjától és a felkent mennyiségtől függ! Vastag réteg elfolyhat, illetve nem köt át.

Hema mentes géllakk eltávolítása:

1. Leoldható géllak alap esetén: A géllakkról a fényzselét egy durvább szemcsézetű reszelővel mindig reszeld le. (FONTOS: a fényzselé nem oldódik!) A körmöket géllakk leoldó folyadékba kell áztatni. Speciális leoldó fóliába tekerve oldódik a legjobban. Bőrkaparó vagy narancsfa pálca segítségével távolítsd el a feloldott géllakk maradványokat. A körömfelület átpolírozása finom szemcsézetű buffer segítségével. A géllakk sokkal könnyebben oldható, ha nem használtunk Hema Free Primer tapadás elősegítőt, csak Hema Free Prep körömelőkészítőt!
2. Lehúzható géllakk alap esetén: ÚJDONSÁG: A legkíméletesebb és leggyorsabb géllakk eltávolítás, a „Peel Off Base”, vagyis a gumis lehúzható géllakk alap. Használatával extra gyors a géllakk eltávolítása és a színcsere. Nincs se oldás, se reszelés, csak le kell húzni a körömről. Ajánlott annak, aki gyakrabban és kíméletesebben szeretné cserélni körmein a színeket. Pár nap/1 hét után fellazul annyira, hogy körömszélektől indulva finoman felemelve lehúzható körömről. Gel Cleanser zseléfixálóval tisztítsd meg a körömfelületet az esetlegesen odatapadt géllakk maradványoktól. 

Perfect Tipp a HEMA FREE TERMÉKCSALÁDHOZ:

A Perfect Nails Hema mentes géllakk rendszernek külön Hema mentes előkészítője (HEMA FREE PREP, HEMA FREE PRIMER), alapja (HEMA FREE BASE GEL/HEMA FREE PEEL OFF BASE), és fedője (HEMA FREE TOP) is van, a teljesen vegán és Hema mentesség érdekében. A Hema mentes géllakkok nagy előnye, hogy kifejezetten gyorsan és jól oldhatók, színfedésük tökéletes. A teljes Hema mentes géllakk család együttes használatával minimálisra csökkenthető az allergia valószínűsége a körmösnél és a vendégnél egyaránt. Professzionális szalonmunkára és otthoni körömápolásra egyaránt alkalmas! Szerezd be mind!

Legfrissebb bejegyzések