A kifutókon már megjelentek az őszi-téli divatszínek, melyek felváltják a vidám, nyári árnyalatokat. Előtérbe kerül a klasszikus fekete-fehér, de az olyan színek, mint a piros és a sárga, gondoskodnak arról, hogy a hűvösebb idő beköszöntével sem kell lemondanod az élénkebb árnyalatokról. Természetesen a körmökön is ezek a színek, illetve a kifutók inspirálta anyagok fognak visszaköszönni. Mutatjuk, mely termékeinkkel lehetsz igazán trendi az őszi-téli szezonban!

Klasszikus fekete-fehér, vidám piros és sárga

Szeretnéd feldobni a borús őszi hétköznapokat? Válaszd LacGel Tropical Chaos Gél Lakk Szettünket! Napsárga, illetve pipacspiros árnyalata garantáltan mosolyt fog csalni vendégeid arcára is. Kombináld kollekciónk színeit egymással, komplementer színpárokat létrehozva az igazán friss, üde hatásért!

Szürke – az ősz egyik meghatározó színe

Ki mondta, hogy a szezon egyik legnépszerűbb színe, a szürke unalmas? Ha eddig idegenkedtél ettől az árnyalattól, most itt az alkalom, hogy megváltozzon a véleményed! Tudtad, hogy nemcsak önmagában, hanem kiegészítő színként is kitűnő választás? Próbáld ki Te is! Légy igazán trendi, és párosítsd fekete gél lakkal!

Csipke – a körmökön is nagyszerűen mutat

A fekete csipke rendkívül figyelemfelkeltő, de a hétköznapok során sem kell lemondanod róla. Ha szeretnéd követni az aktuális trendeket, és a körmeiden is szívesen viselnéd, válaszd transzferfóliánkat, mellyel gyönyörű manikűrt készíthetsz. Nálunk a méret is számít! 50 cm-es transzferfóliáinkat darabos kiszerelésben is beszerezheted, így a feketén kívül akár más színben is bátran kipróbálhatod.

 

Bársony – a nőies összhatásért

A 2023-as őszi-téli trendek irodabarát viseletét jól ellensúlyozza az olyan rendkívül finom anyagok választása, mint a selyem vagy a bársony, melyek igazán nőiessé teszik az összhatást. Szeretnéd, ha ez a divattrend körmeiden is visszaköszönne? Válaszd Velvet Cat Eye Gél Lakk Szettünk extrém tartós árnyalatait a bársony hatásért!

Cikk szerzője:

Zsoldos Ágnes

Legfrissebb bejegyzések

ÖSSZES

Arany hullámok esküvőre. OPI

Arany hullámos körömdíszítés esküvőre.

Az esküvőd napján minden apró részlet számít, és a körmeid sem kivételek. Ha olyan minimalista körömdíszítést keresel, ami kiemeli az aranyat a jegygyűrűdben és a csillogást a szemedben, akkor az arany hullámok tökéletes választás lehet számodra.

Tovább olvasás

Frissített Design és Gyorsaság: Újdonságok a Nail Shop Webáruházba

Frissített Design és Gyorsaság

Örömmel tudatjuk, hogy Nail Shop webáruházunk design frissítésen esett át, mely minden tekintetben megfelel 2024-es év elvárásainak, sőt még gyorsabb lett. A menü rendszer is átalakításon esett át, még átláthatóbb és egyszerűbben kezelhetővé vált.

Tovább olvasás

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Problémás körmök, amelyek nehézséget okoznak. Milyen technika javasolt?

Több olyan, a vendégek által nem túl nehéz eset is előfordul, amelyet ők nem gondolnak vészesnek, a szakembernek azonban össze kell szednie a tudását ahhoz, hogy megoldja a feladatot.

Tovább olvasás

Canni hema free gel

Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mostantól elérhetőek webáruházunkban a Canni és Venalisa műkörömalapanyag márkák! 

Tovább olvasás