A kifutókon már megjelentek az őszi-téli divatszínek, melyek felváltják a vidám, nyári árnyalatokat. Előtérbe kerül a klasszikus fekete-fehér, de az olyan színek, mint a piros és a sárga, gondoskodnak arról, hogy a hűvösebb idő beköszöntével sem kell lemondanod az élénkebb árnyalatokról. Természetesen a körmökön is ezek a színek, illetve a kifutók inspirálta anyagok fognak visszaköszönni. Mutatjuk, mely termékeinkkel lehetsz igazán trendi az őszi-téli szezonban!

Klasszikus fekete-fehér, vidám piros és sárga

Szeretnéd feldobni a borús őszi hétköznapokat? Válaszd LacGel Tropical Chaos Gél Lakk Szettünket! Napsárga, illetve pipacspiros árnyalata garantáltan mosolyt fog csalni vendégeid arcára is. Kombináld kollekciónk színeit egymással, komplementer színpárokat létrehozva az igazán friss, üde hatásért!

Szürke – az ősz egyik meghatározó színe

Ki mondta, hogy a szezon egyik legnépszerűbb színe, a szürke unalmas? Ha eddig idegenkedtél ettől az árnyalattól, most itt az alkalom, hogy megváltozzon a véleményed! Tudtad, hogy nemcsak önmagában, hanem kiegészítő színként is kitűnő választás? Próbáld ki Te is! Légy igazán trendi, és párosítsd fekete gél lakkal!

Csipke – a körmökön is nagyszerűen mutat

A fekete csipke rendkívül figyelemfelkeltő, de a hétköznapok során sem kell lemondanod róla. Ha szeretnéd követni az aktuális trendeket, és a körmeiden is szívesen viselnéd, válaszd transzferfóliánkat, mellyel gyönyörű manikűrt készíthetsz. Nálunk a méret is számít! 50 cm-es transzferfóliáinkat darabos kiszerelésben is beszerezheted, így a feketén kívül akár más színben is bátran kipróbálhatod.

 

Bársony – a nőies összhatásért

A 2023-as őszi-téli trendek irodabarát viseletét jól ellensúlyozza az olyan rendkívül finom anyagok választása, mint a selyem vagy a bársony, melyek igazán nőiessé teszik az összhatást. Szeretnéd, ha ez a divattrend körmeiden is visszaköszönne? Válaszd Velvet Cat Eye Gél Lakk Szettünk extrém tartós árnyalatait a bársony hatásért!

Cikk szerzője:

Zsoldos Ágnes

Legfrissebb bejegyzések