A vendégek sokszor kérik a segítségünket abban, hogy melyik a bőrszínükhöz leginkább passzoló körömágyhosszabbító szín. A megfelelő szín kiválasztásánál érdemes a bőr alaptónusát figyelembe venni, és az ezzel egyező tónusú cover színt választani: meleg, barnás bőrhöz melegebb tónust, rózsás árnyalatú bőrhöz hidegebb rózsaszín tónust, fehér bőrhöz világosabb, enyhén élénk árnyalatot. Szerencsére már minden anyagcsoportnál többféle árnyalatból is választhatunk, vegyük őket sorra.

Zselés köröm esetén a meleg bőrtípushoz a kissé barackos árnyalatú, meleg tónusú Cover Peach Gel tökéletes választás, emellett a sötétebb, kontrasztosabb színek kedvelőinek a Cover extra builder gel - Körömágyhosszabbító zselé 50g, fehér francia véggel csodás hatást fog alkotni. A rózsás árnyalatú bőrön nagyon szépen mutat a Cover Gel vagy a Build&Fill Cover Gel Rouge színe, a világos, fehér bőrt pedig nagyon szépen élénkíti a Cool Protein Cover Gel Nude árnyalata vagy a Build&Fill Cover Gel Blush színe.

Porcelán köröm készítésénél a meleg árnyalatú, barna bőrhöz a Peach Masque porcelánpor gyönyörű választás. Rózsás bőr esetén a Pink Masque finom Nude árnyalata csodás összhangot fog alkotni, míg világos bőr esetén a Cover Pink hideg rózsaszín árnyalata színt visz az összképbe.

Polyacryl Gel használatakor a barnás, meleg bőr mellé a Prime Cover Nude vagy az Acrylgel Cover Nude árnyalat gyönyörű kiegészítő szín. A rózsás bőrön nagyon szépen mutat a Prime Cover Dark vagy Prime Cover Rose enyhén rózsaszínes árnyalata, a világos bőrt pedig üdévé varázsolja az Acrylgel Cover árnyalat.

Polyacryl Gel használatakor a barnás, meleg bőr mellé a Prime Cover Nude vagy az Acrylgel Cover Nude árnyalat gyönyörű kiegészítő szín.

 

Minden szín esetén érdemes emlékezni arra, hogy az anyagfelvitellel nagyon sokat tehetünk azért, hogy a színátmenet és az összkép valóban harmonikus legyen: ha a lunula területén teljesen elvékonyítjuk a cover anyagot és üvegszerűen áttetsző anyagba vezetjük át (pl. acrylgel Pink), akkor nemcsak az összkép lesz tökéletes, de a lenövést is láthatatlanná tehetjük.

Cikk szerzője:

Darabos Évi

Legfrissebb bejegyzések